Giovinazzi beschikbaar in de F1 Manager

Antonio GiovinazziHoewel Antonio Giovinazzi vorige race al zijn F1-debuut maakte als vervanger van Pascal Wehrlein bij Sauber, was hij nog niet beschikbaar in de F1 Manager. De wissel werd namelijk pas na het sluiten van de deadline bekend gemaakt, en we gingen er van uit dat het voor één race zou zijn. Sauber heeft echter aangekondigd dat Wehrlein in ieder geval nog de Grand Prix van China zal uitzitten.

Giovinazzi heeft tot 2011 in de karts rondgereden, en daarna na een succesvol jaar in de Formula Pilota China en Formula Abarth drie seizoenen F3 gereden. Ondanks een flink aantal overwinningen, waaronder de F3 Masters op Zandvoort in 2015, is hij niet verder gekomen dat 2e in het Brits kampioenschap in 2013 en 2e in het Europees kampioenschap in 2015.

In 2016 werd hij ondanks 5 overwinningen wederom 2e, ditmaal in het GP2 kampioenschap. Dit jaar is hij eigenlijk derde en reserverijder bij Ferrari, maar heeft tot nu toe alleen in een Sauber gereden, zowel bij de wintertests als vorige race.

Hij is vanaf nu in de F1 Manager beschikbaar voor € 7.000.000,-

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.