Hartley debuteert voor Toro Rosso

Toro Rosso heeft de knoop doorgehakt: Pierre Gasly zal toch de finale van het Japanse Super Formula rijden, waardoor hij de Grand Prix van Amerika zal missen. In zijn plaats zal Brendon Hartley zijn debuut maken in de Formule 1.

Hartley heeft in een ver grijs verleden deel uitgemaakt van het Red Bull opleidingsprogramma, maar is na enkele tests in de Formule 1 laten vallen. Sindsdien heeft hij met name zeer succesvol meegedaan aan het World Endurance Championship, en onder andere voor Porsche de 24 uur van Le Mans gewonnen. Nu krijgt hij dus op 27-jarige leeftijd alsnog zijn kans in de Formule 1.

Hij is vanaf nu beschikbaar in de manager voor 13.000.000,-

Gasly is even niet beschikbaar, tot na de volgende race.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.